måndag 28 oktober 2019

See Possibility everywhere - Mixed Media tag

Utmaningar ger en möjlighet att experimentera. Jag fick en rulle kvittopapper tillsammans med orden "kan man göra något med detta"? Klart man kan, tänkte jag ....Jag rev av rätt lång bit papper från rullen. Jag använde lite olika spray i nyanser brunt, orange, guld och en aning svart. Jag har i mina gömmor en trevlig embossingfolder från Cuttlebug med kugghjul. Min tanke var att försiktigt, medan pappret fortfarande var en aning fuktigt, embossa mitt kvittopapper. Resultatet blev jättebra.

Jag rev pappret i två bitar och limmade ner på en tag. Fram åkte Finnabairs vax i många olika kulörer. Jag har också en av Tim Holtz Thinlits med kugghjul så den fick också vara med på ett hörn, stansade ut kugghjulen i cardstock.

En vacker bild från Reprints fina papper Old Style Cutouts och till slut en text från Tim Holtz Small Talks

Tycker du om steampunk? Tycker du om utmaningar? Då finns det en trevlig grupp på Facebook SASPC Studio och en tillhörande utmaningsblogg SanDee & Amelie's Steampunk challenges som bara väntar på dig.

Nyfikna på hur kvittorullen ser ut?Önskar er alla en riktigt kreativ höst!

/ Marie
2 kommentarer:

  1. Awesome tag, Marie! I love how you created the window in all of the gears. Love the layers and textures here! Thanks for sharing your awesome make with us at Sandee and Amelie's Steampunk Challenges! hugs, Maura

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you Maura :) I had a really fun time creating the tag.

      Radera